Sergej Trifunović uhapšen je noćas na granici sa Hrvatskom, a kako prenose hrvatski mediji, glumac je tokom dana napustio zgradu Prekršajnog suda u Splitu i bio je veoma neraspoložen.

0w9a9598.jpg
Damir Dervišagić 

Oglasio se otac Sergeja Trifunovića

- Sergej nije ušao u Hrvatsku. Došao je na granicu i raspitivao se na kiosku da li ima nekih problema ako bi ušao u Hrvatsku. On je bio na „ničijoj“ zemlji i hrvatski službenici su ga odvukli, odnosno kidnapovali - rekao je Tomislav Trifunović, srpski glumac u penziji.

Tomislav Trifunović je dodao da je Sergej na granici bio sa svojom suprugom i da mu je odmah oduzet telefon.

sergej-trifunovic-toma-trifunovic-sinisa-pavic-srecni.jpg
Damir Dervišagić 

- Oni su se uputili u Rijeku. „Kidnaperi“ mu nisu dali da bilo koga pozove telefonom. Njegova supruga je ostala sama na granici i ona mi je rekla sve ove informacije - naveo je Tomislav Trifunović za "N1".

Oglasila se supruga Sergeja Trifunovića

- Mi smo krenuli u Hrvatsku zajedno. Sve vreme sam bila sa njim, kada su ga uhapsili niko mi nije rekao zbog čega. Advokati su preuzeli slučaj, videćemo šta će biti - rekla je Isidora.

nik-kejv-18062024-0099.jpg
Antonio Ahel/ATAImages 

Inače, kako se navodi u saopštenju hrvatske policije, Sergej je na društvenoj mreži Instagram, 10. septembra 2023. godine, objavio tekst neprimerenog sadržaja, a Isidora kaže da je glumac kaznu uredno platio.

- On je tada kažnjen novčanom kaznom od 1.700 evra koju je uredno platio - rekla nam je kratko Isidora.

(Kurir.rs/ Blic/ Net.hr/ L. S.)

Bonus video

Kurir Sergej Trifunović venčanje 1