Glumica Dženifer Loprens i njen suprug očekuju svoju drugu bebu, a lepe vesti  saopštili su putem Vogue Instagram objave i članka u nedelju, 20. oktobra.

"Čestitamo Dženifer Lorens! Oskarovka, glumica će dočekati svoje drugo dete sa suprugom  Kukom Maronijem", napisao je časopis u naslovu objave, dodajući da su predstavnici Lorensa potvrdili srećnu vest. izlaz.

profimedia0382945937.jpg
Profimedia 

Predstavnici glumice nisu odmah odgovorili na zahtev za komentar.

U intervjuu za Interview Magazine u junu 2023., Lorens je razgovarala sa glumicom Kameron Dijaz (51) o tome kako je njen sin uticao na njena osećanja prema paparacima.

„Dajem sve od sebe“, odgovorila je kada je Dijaz pitala kako štiti svog sina. "Bila sam tako nervozna dok sam bila trudna. Paparaci su me hvatali, i samo sam mislila: 'Kako do đavola neću da se izgubim na ovim momcima kada budu slikali moju bebu ?'"

profimedia0154456257.jpg
Profimedia 

„Onda kada je bio ovde, shvatio sam da mu je moja energija važnija od bilo čega drugog“, objasnila je Lorens. „Dakle, ako oseti da sam uznemirena pre nego što izađem iz kuće, ili sam ljuta kada smo napolju, to će uticati na njega. Tako da je zapravo urađeno suprotno, gde sam postao malo više zen i malo opušteniji sa fotografisanjem jer nemam izbora.“ Samo to morate prihvatiti, duboko udahnuti i prošetati. Ne želim da on nasledi anksioznost i bes koje imam", zaključila je ona.

(Kurir.rs/M.J)

Kurir televizija Nataša Aksentijević: Kao mlada glumica sam bila tupava