OVAKVU ČESTITKU ZA ROĐENDAN JOŠ NISTE VIDELI: Jedna žena podelila je originalnu ideju njene porodice koja ju je OSTAVILA BEZ REČI
Foto: Shutterstock

kreativno

OVAKVU ČESTITKU ZA ROĐENDAN JOŠ NISTE VIDELI: Jedna žena podelila je originalnu ideju njene porodice koja ju je OSTAVILA BEZ REČI

Zanimljivosti -

Srpkinja je dobila originalan poklon od porodice za svoj 46. rođendan.

Na društvenoj mreži X objavila je fotografiju čestitke u kojoj je pronašla onoliko dinara onoliko koliko ona puni godina.

"Najluđi poklon, naravno od porodice. "Vidiš da 46 nije mnogo". Da, danas mi je rođendan," napisala je ona u objavi ispod koje su se nizale čestitke, ali i oduševljenja mnogih korisnika ovom originalnom idejom.

"Vidiš da 46 i nije tako puno," piše na čestitki u koju su članovi njene porodice stavili dve novčanice od 20 dinara, dve od 10 dinara, i kovancie od pet i jedan dinar.

čestitka za rođendan
foto: Printscreen/X

"Bravo za kreativce iz porodice! A kao žena ženi reći ću vam da dolaze najbolje godine! Znate šta hoćete, znate šta nećete, čvrsto stojite sa obe noge na zemlji! Sa nekom borom više, ali i mudrošću više. Srećan rođendan," napisao je jedan od pratilaca ispod objave.

"Ko je smislio, baš je duhovit," zaključio je drugi.

Čestitkama se pridružila još jedna korisnica koja je u komentarima objavila fotografiju na kojoj se vidi da su i njoj na isti način čestitali 50. rođendan, pa se u koverti nalazi novčanica od 50 dinara.

Šta vi mislite? Da li vam se dopada?

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

00:52

Kurir slavi 21. rođendan i obeležava četiri godine postojana Kurir Televizije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track