Ekipa iz Milana je pobedila srpskog predstavnika na stadionu San Siro rezultatom 4:0, iako su izabranici Vladana Milojevića ostavili sasvim solidan utisak u prvih 60 minuta meča.

Individualne greške crveno-belih su znatno doprinele visokoj pobedi Intera koji posle dva kola ima četiri boda.

"Momci su bili dobri, odigrali smo ozbiljnu utakmicu. Naišli smo na zatvoren tim, koji je došao da igra čisto defanzivnu utakmicu, ali smo bili dobri u igri sa loptom. U prvom poluvremenu smo se sjajnim golom Čahlanoglua pokrenuli sa mrtve tačke. Ovo je pobeda koju smo želeli da ostvarimo nakon izdanja u Mančesteru. Moramo da nastavimo ovako, dobio sam odgovore koje sam tražio", rekao je Inzagi i dodao:

"Pre meča sam rekao da će Taremi i Arnautović dati sve od sebe. Moram da procenjujem od utakmice do utakmice, uvek stavljajući dobro Intera na prvo mesto. Jasno je da trener mora da bira. Stavio sam u igru igrače koji su bili funkcionalni za pobedu u ovom meču. Zaslužili su ovu priliku i odlično su je iskoristili. Oni su fundamentalni, ne mogu tačno da kažem koliko golova moraju da daju u sezoni, ali moraju mnogo da nam pomognu. I kada ulaze sa klupe i kada igraju od početka. Taremi i Arnautović su dva igrača koje sam želeo ovde i zadovoljan sam kako rade svaki dan".

Otkrio je i na osnovu čega je doneo odluke o startnoj postavi.

"Znao sam da će naši protivnici prihvatiti ovaj pristup, tako da nam je bio potreban neko kao što je Zjelinski da nam pomogne da probijemo duboku odbrambenu ekipu svojim kvalitetom i sposobnošću da pomera loptu u skučenim prostorima", poručio je Italijan.

Kurir sport

 Bonus video:

Kurir Navijači Zvezde na Đuzepe Meaci