Pevačica Indira Radić sinoć je održala koncert u našoj prestonici, a među gostima u lokalu našao se bivši rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš.

On je napustio "Elitu" pre svega pet dana, te se, kao i ostali finalitsi, još uvek oporavlja od izolovanog života, ali se, kako se može videti, brzo prilagođava starom načinu života.

Kurir televizija Marko Janjušević Janjuš

On je juče, čim je završio sa svim obavezama koje su ga čekale u spoljnom svetu, odmah otišao da vidi ćerku, a sada je odlučio da se provede i opusti uz hitove popularne pevačice.

Kurir JANJUŠ UHVAĆEN U PROVODU! Nakon deset meseci u "Eliti" rijaliti učesnik u noćnom klubu, a evo sa kim je bio: U DRUŠTVU LEPOTICE!

Janjuš je sve vreme sedeo u separeu sa prijateljima, dok smo ga kasnije uhvatili u društvu javnosti nepoznate devojke.

Podsetimo, Janjuš je i ovesezone bio učesnik rijaliti formata i ostao sve do samog kraja. U finalu je zauzeo šesto mesto, a njegov desetomesečni boravak u ovoj sezoni obeležila je tragedija koja je potresla celu javnost. Njegov mlađi brat preminuo je u decembru prošle godine, zbog čega je bivši košarkaš na nekoliko dana napustio Belu kuću i prisustvovao sahrani koju su ispratili i mediji.

Bonus video:

Kurir Janjuš diže Maju Marinković u nebesa