Već 14 godina održava se sada već dobro poznati seminar napredne fotografije Fotosofia, koji besplatno drži umetnik i fotograf Damir Hojka.

Zec Ivana MODA I POZNATI KROZ OBJEKTIV: Fotosofia 14 inspirisala je SEMINARISTE, ovako genijalne ideje za fotke nikad vam ne bi pale na pamet! (FOTO)

Nedelju dana, odabrani učesnici seminara fotografišu, slušaju predavanja i stiču praktična iskustva vezana za fotografiju.

Odeća: Mia Kovač, Knezević Boško, Zec Ivana, Odeća: Filip Čančer MODA I POZNATI KROZ OBJEKTIV: Fotosofia 14 inspirisala je SEMINARISTE, ovako genijalne ideje za fotke nikad vam ne bi pale na pamet! (FOTO)

Tokom Fotosofije, polaznici fotografišu modele i poznate, a fotografije mozete da pogledate u fotogaleriji.

Ekipa modnog fotosešna
Modeli: Nera Borojević, Petra Ostojić i Klara Pinjuh
Stajling: Monika Hršak
Šminka: Ivana Lončar, Tena Varga i Saša Knežević
Kosa: Ela Gračiš

O KOLEKCIJAMA


Filip Čančer, kolekcija "Frank G. Deviant voice"


Za dizajnerski šablon uzima dinamičnu ljusku arhitektonskih rešenja Frenka Gerija prepoznajući u njoj idealan ishod za implementaciju skulpturalnih i dinamičnih arhitektonskih oblika u odevnu siluetu.

moda--zec-ivana-03.jpg
Zec Ivana, Odeća: Filip Čančer 
foto: Zec Ivana, Odeća: Filip Čančer

Mina Dobrić, kolekcija "Line No. 7"


Na tragu proučavanja urbanog prostora je i diplomski rad dizajnerke Mine Dobrić koja proučava ulogu urbanog prostora milionskih japanskih gradova u posledičnom kontekstu problema izumiranja sve većeg broja životinjskih vrsta.

moda--stankovic-marija-03.jpg
Stanković Marija, Odeća: Mina Dobrić 
foto: Stanković Marija, Odeća: Mina Dobrić

Mia Kovač

Predstavila se modnim dizajnom koji je nastao unutar kolegijuma "Kolekcija 1", a donosi predlog "ready to wear" kolekcije kakve biste želeli što više da gledate na našim ulicama. Reč je o izuzetno pitkim odevnim siluetama čiste urbane estetike.

moda--tadic-petra-01.jpg
Odeća: Mia Kovač, Tadić Petra 
foto: Tadić Petra, Odeća: Mia Kovač

Kurir.rs, Foto: Tadić Petra, Odeća: Mia Kovač