Glavna glumica popularne meksičke telenovele "Marina", koja se u Srbiji emitovala pre 17 godina, ove godine puni 40 godina i izgleda bolje nego ikada.

Serija se snimala tokom 2006. i 2007. goidine i privukla pažnju publike širom sveta, a posebno se istakla glavna glumica Sandra Ečeverija svojom prirodnom lepotom i jednostavnošću. Sandra je u pomenutoj seriji igrala siromašnu devojku Marinu koja je radila na brodu kako bi prehranila sebe i majku, a nakon majčine smrti život joj se preko noći promenio. Igrom slučaja prihvata je bogata porodica Alarkon Morales, zaljubljuje se u Rikarda i postaje milionerka.

I dok su mnoge njene koleginice mnoštvom plastičnih operacija u narednim godinama potpuno promenile lični opis, Sandra se nije priklonila tom trendu i ostala je verna sebi, pa i danas, na pragu četrdesete, izgleda kao devojka.

Sandra i dalje glumi u serijama, filmovima, glumi u pozorištu, snima brojne reklame i bavi se pevanjem. Naime, baš uvodnu špicu za seriju Marina, "Nos volveremos a ver", otpevala je ona.

Lepa glumica je 2012. godine nagrađena za najbolju žensku ulogu u seriji "La fuerza del destino".

U braku je sa pevačem Leonardom de Lazanom od 2014. godine i sa njim ima sina.

(Kurir.rs/M.F.)

Bonus video:

Kurir televizija GLUMCI VAŠIH OMILJENIH SERIJA SPREMAJU VELIKU ŽURKU U OVOJ KAFANI! Bend Sofronijevića već potvrdio, a evo za KADA JE SVE ZAKAZANO