BEOGRAD - Potpredsednica Skupštine i visoka funkcionerka SPS - Snežana Paunović promenila je i frizuru i boju kose koja ju je osvežila i podmladila.

Tamnokosa poslanica prešla je u mnogo svetliju boju i dodala još svetlije pramenove. 

Narodna skupština printscreen Snežana Paunović u Skupštini

Ona je danas u Skupštini Srbije oštro reagovala u delu sednice o rebalansu budžeta na kojoj se mnogo više govorilo o litijumu zamolivši poslanike opozicije da vladu Mirka Marjanovića ne nazivaju eksperimentalnom posebno što je čovek mrtav i ne može da odgovori kao i da ne govore o socijalistima kao nekome ko je hteo da se natrpa para.

Kurir Televizija, Narodna skupština printscreeen Snežana Paunović

Paunovićeva Srđanu Milivojeviću 

- Mirko Marjanović nije vodio eksperimentalnu vladu nego vladu koja je imala pun kapacitet i poverenje građana. Međutim, ima jedna greška koju smo dozvolili, pustili smo da se sprovede tuđi eksperimernt, eksperiment koji je na vlast doveo ljude koji su bili u najmanju ruku čudni, da ne kažem težu kvalifikaciju. Oduševljava me ovaj smeh ovih mladih nada koji su zaboravili da 1999. godine niko ništa nije poklonio Aljbinu Kurtiju, al Boga mi nešto malo posle 2000. bilo je i takvih, nešto malo posle 2004. bilo ih je još više, nešto malo posle 2006. bilo je jako malo onih koji brane interese na KiM. Sramota je pred građanima Srbije koji pamte i prevaru 2000. godine i bombardovanje 1999. bez odluke SB UN-a i patnje ovog naroda koji je još uvek živ, nije to bilo pre 100 godina danas izgovoriti sve ovo što ste izgovorili.

- Vlada Mirka Marjanovića, kako rekoste eksperimentalna, ''rio kinto'', šta god je dozvolila i o tome postoje papiri istraživanja, odnosno zajedno sa rudarsko-geološkim fakultetom istraživanja kapaciteta države Srbije. Sve preko toga ste gospodo odlučili malo kasnije - zaključila je Paunovićeva.

 Paunovićeva (49) je inače pre dve godine postala svekrva pošto je oženila sina jedinca.

Snežana Paunović je diplomirana ekonomistkinja i rođena je 1975. godine u Peći. Na funkciju narodnog poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srbije izabrana je prvi put 2013. godine. Članica je Socijalističke partije Srbije od 1992. godine.

Kurir.rs